14 Nisan 2015

Global Banking&Finance Review Awards 2015 "BEST BROKERAGE HOUSE FOR ISLAMIC BONDS TURKEY" Ödülü

Halk Yatırım, SUKUK (Kira Sertifikası) ihraçları alanında Türkiye’nin en iyi aracı kurumu seçildi. Halk Yatırım, dünyanın önde gelen ekonomi portallarından Global Banking&Finance Review tarafından, SUKUK (Kira Sertifikası) ihraçları alanında 2015 yılı için Türkiye’nin en iyi aracı kurumu seçildi.

20 Şubat 2015

2014 Tarihi Kar Rakamı

Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş., 19,2 milyon liralık net kar (2013 yılı net kar 8,6 milyon TL) ile bir önceki yıla göre %123 gelişim sağlayarak, tarihinin en yüksek yıllık kârını elde etti. Halk Yatırım verimlilik, güven, müşteri odaklılık, güncel bilgi paylaşımı, teknolojik trendlerin benimsenmesi ve etkin dağıtım kanalı kullanımı temellerinde yapılandırdığı iş modeli ile, Türkiye’nin öncü yatırım kuruluşlarından biri olarak, faaliyet gösterdiği her alanda sürdürülebilir büyüme modeli ile ülkemize katma değer yaratmaya devam etmektedir.

27 Kasım 2013

Görünüm 2015 Yatırımcı Konferansı

Halk Yatırım, geleneksel hale getirdiği Yatırımcı Konferanslarının beşincisini, 27.11.2014 tarihinde İstanbul Dedeman Otel’inde yaptı. 2015 yılına ilişkin küresel ekonomi ile iç dengelere yönelik ana temalar çerçevesinde Türkiye ekonomisi ve beklentilerin değerlendirildiği Yatırımcı Konferansı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdürü Murat ÇETİNKAYA, ekonomik gelişmeler çerçevesindeki değerlendirmelerini ve Kurum vizyonunu paylaştı.

12 Kasım 2013

Görünüm 2014

Halk Yatırım, küresel ekonomi ve Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirme ve öngörülerini paylaştığı 2014 Görünüm Raporu’nu yayınladı. 2014 Görünüm Raporu’nun, Halkbank ve Halk Yatırım kurumsal müşterilerinin katılımıyla, detaylı sunumunun yapılacağı, “Yatırımcı Konferansları”nın İstanbul ve Ankara’da Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanmakta.