22 Mart 2016

Avrupa Finans Analistleri Federasyonu (EFFAS) Yönetim Kurulu ilk defa Türkiye’de

Avrupa Finans Analistleri Federasyonu (EFFAS)* Yönetim Kurulu ilk defa Türkiye’de... Sermaye Piyasası Profesyonelleri (SPP) Derneğinin davetiyle, Avrupa Finans Analistleri Federasyonu (EFFAS)* Yönetim Kurulu ilk defa Türkiye’de toplanmış ve iş birliği sağlanabilecek konular ele alınmıştır.

27 Kasım 2015

Global Banking&Finance Review Awards 2016 "BEST CSR COMPANY TURKEY" ve "BEST BROKERAGE HOUSE FOR ISLAMIC BONDS TURKEY" Ödülleri

Halk Yatırım, Kira Sertifikası (SUKUK) İhraçları ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Alanında Türkiye’nin En İyi Aracı Kurumu Seçildi.. Halk Yatırım, dünyanın önde gelen finans portallarından Global Banking & Finance Review tarafından, Kira Sertifikası ihraçları alanında, 2015’te olduğu gibi, 2016 yılında da Türkiye’nin en iyi aracı kurumu seçildi ve kurumsal sosyal sorumluluk alanında gösterdiği duyarlılık ile de ikinci bir ödüle daha layık görüldü.

15 Eylül 2015

Görünüm 2016 Yatırımcı Konferansı

Halk Yatırım “Görünüm 2016” Raporunu Yayınladı: “2016 yılı yine volatilitenin yüksek olduğu bir küresel konjonktür sunuyor” Halk Yatırım’ın bugün düzenlenen Görünüm 2016 Yatırımcı Konferansında açıkladığı rapora göre Türkiye, zor küresel koşullarda dengelenme çalışmalarını yoğunlaştıracak. Halk Yatırım Menkul Değerler AŞ tarafından düzenlenen Görünüm-2016 Yatırımcı Konferansında Araştırma Birim Direktörü Banu Kıvcı Tokalı, Doç.Dr. Deniz Gökçe ve Prof.Dr. Kerem Alkin değerlendirmelerde bulunurken, Halk Yatırım Araştırma Birimi tarafından hazırlanan "Görünüm 2016" raporu açıklandı.

14 Nisan 2015

Global Banking&Finance Review Awards 2015 "BEST BROKERAGE HOUSE FOR ISLAMIC BONDS TURKEY" Ödülü

Halk Yatırım, SUKUK (Kira Sertifikası) ihraçları alanında Türkiye’nin en iyi aracı kurumu seçildi. Halk Yatırım, dünyanın önde gelen ekonomi portallarından Global Banking&Finance Review tarafından, SUKUK (Kira Sertifikası) ihraçları alanında 2015 yılı için Türkiye’nin en iyi aracı kurumu seçildi.