01 Kasım 2017

Halk Yatırım Atama

Sermaye piyasalarının öncü kuruluşu Halk Yatırım Menkul Değerler AŞ Yönetim Kurulu, Genel Müdürlük görevine Serdar Sürer’i getirdi. 1992 yılından 2002 yılına kadar çeşitli aracı kurumlarda, üye temsilcisi ve menkul kıymetler müdürü olarak görev yapan Serdar Sürer, 2002 yılında yeniden yapılandırma döneminde Halkbank Hazine Yönetiminde göreve başladı.

24 Kasım 2016

Görünüm 2017 Yatırımcı Konferansı

Halk Yatırım “Görünüm 2017” Raporu yayınlandı: Halk Yatırım, “Görünüm 2017” konferansında dünya ve Türkiye ekonomisi ile ilgili öngörülerini paylaştı. Mevcut politikaların 2017 yılında küresel merkez bankalarını ‘temkinli’ olmaya iteceğini belirten raporda, Türkiye ekonomisinin ise güçlü bütçe dengelerini devam ettireceği tahmininde bulunuldu.

06 Nisan 2016

TSPB Ödül

Halk Yatırım, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği tarafından, TSPB 2016 En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi ödülüne layık görüldü.. Halk Yatırım, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği tarafından ilk defa düzenlenen TSPB Sermaye Piyasaları Ödül Töreninde, Aizanoi Antik Kenti’ne verdiği destekle ‘En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ ödülüne layık görüldü.

22 Mart 2016

Avrupa Finans Analistleri Federasyonu (EFFAS) Yönetim Kurulu ilk defa Türkiye’de

Avrupa Finans Analistleri Federasyonu (EFFAS)* Yönetim Kurulu ilk defa Türkiye’de... Sermaye Piyasası Profesyonelleri (SPP) Derneğinin davetiyle, Avrupa Finans Analistleri Federasyonu (EFFAS)* Yönetim Kurulu ilk defa Türkiye’de toplanmış ve iş birliği sağlanabilecek konular ele alınmıştır.