05 Eylül 2019

Bireyler için Sermaye Piyasası Araçlarına Erişim, Varlık Yönetim ve Fonlar” Panellerinin İlk Durağı Edirne

15 Ağustos 2019

Uluslararası ARC Ödülleri'nden Halk Yatırım'a 3 ödül!

Bağımsız ödül kuruluşu The MerComm'un düzenlediği, dünyanın en büyük uluslararası raporlama yarışması ARC Awards düzenlenen törende sahiplerini buldu. İletişim profesyonellerini bir araya getiren, uluslararası prestije sahip ARC Awards, iş ve finans çevrelerinde en önemli ödül törenlerinden biri olarak kabul ediliyor.

17 Mayıs 2019

JCR Eurasia Rating, Halk Yatırım Men.Değ.A.Ş’nin Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu “AAA(Trk)” görünümünü ise “Stabil” olarak teyit etti.

JCR-Eurasia Rating, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’ni gözden geçirme sürecinde, en yüksek düzeyde yatırım yapılabilir kategori içerisinde değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notunu ‘AAA (Trk)’, görünümünü ise ‘Stabil’ olarak belirledi. Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı ve Yerel Para Notlarını ülke tavanı olan ‘BBB-’, görünümlerini ise ‘Negatif’ olarak teyit etti.

16 Mayıs 2019

Halkbank'ın Repo (O/N) Endeksli - Getiri (Faiz) Korumalı Bono İhracında Rekor Satış

Sermaye piyasalarındaki yenilikçi çalışmalarıyla yatırım araçlarını çeşitlendirmeyi sürdüren Halkbank, kurumsal ve nitelikli bireysel yatırımcılara yönelik sunduğu Repo (O/N) Endeksli - Getiri (Faiz) Korumalı Bono İhracında rekor bir satış gerçekleştirdi. Halk Yatırım aracılığıyla gerçekleşen ve ürün yapısıyla Türkiye’de bir ilk olan ihracın 1 milyar TL’lik toplam satış tutarı, planlanan büyüklükten 5 kat fazla talep gördü.