24 Haziran 2020

JCR kredi notumuz güncellendi.

CR-Eurasia Rating, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’ni gözden geçirme sürecinde, en yüksek düzeyde yatırım yapılabilir kategori içerisinde değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu ‘AAA (Trk)’, görünümünü ise ‘Stabil’ olarak teyit etmiştir. Ayrıca, Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı ve Yerel Para Notları’nı ülke tavanı olan ‘BB+’ olarak, görünümlerini ise ‘Negatif’ olarak belirlemiştir.

16 Nisan 2020

Bonds & Loans’dan Beş Ödül Birden

Halk Yatırım’ın yapılandırma danışmanlığı ve aracılığını yaptığı, Halk VKŞ’nin ihraççı, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (“Emlak Konut GYO”), Superonline İletişim Hizmetleri’nin (“Turkcell Superonline) ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (“Halk GYO”) fon kullanıcısı/ kaynak kuruluş olduğu kira sertifikası (“Sukuk”) işlemleri ve Halk Yatırım’ın aracılığını yaptığı Emlak Konut GYO bono işlemi “Bonds and Loans 2020 Türkiye Ödülleri”nde beş farklı kategoride aldığı ödüller ile Bonds&Loans Awards’a damgasını vurdu

31 Ocak 2020

Dünyanın en başarılı sukuk ihracı ödülü Halk Yatırım’a

Sermaye piyasalarında ilklerin öncüsü olmayı sürdüren Halk Yatırım, Islamic Finance News tarafından düzenlenen IFN Ödülleri'nde sukuk kategorisinde dünya birincisi olarak yeni bir başarıya imza attı. Emlak Konut GYO'nun fon kullanıcısı olarak yer aldığı 119 gün vadeli 250 milyon TL tutarındaki satış işleminin, geçtiğimiz yılın en önemli kira sertifikası ihraçlarından biri olduğunu belirten Halk Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Sürer, “Faizsiz sermaye piyasası ürünlerinin yaygınlaşmasının ekonomimiz için yeni fırsatlar barındırdığını biliyoruz. Reel ekonomiye dayalı ürünlerle finansal enstrümanları çeşitlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

15 Ağustos 2019

Uluslararası ARC Ödülleri'nden Halk Yatırım'a 3 ödül!

Bağımsız ödül kuruluşu The MerComm'un düzenlediği, dünyanın en büyük uluslararası raporlama yarışması ARC Awards düzenlenen törende sahiplerini buldu. İletişim profesyonellerini bir araya getiren, uluslararası prestije sahip ARC Awards, iş ve finans çevrelerinde en önemli ödül törenlerinden biri olarak kabul ediliyor.